Men det viktigste jeg ville ppeke er at selv de landene med

SwagYoloJesus u

canada goose jakker dame SwagYoloJesus2 poengtert for 10 dager siden canada goose jakker dame

canada goose outlet iPhone tilfeller med utklipp p logoen er super cringe OH LEWK P MEG Jeg har IPHONE SE HERENE APPLEEN P DET JA canada goose outlet

canada goose jakke canada goose norge nettbutikk ekte Jeg har en matt svart TPU p min i8 som ogs dekker Apple-logoen, i et land hvor en slik iPhone koster 1 / 6th av gjennomsnittlig rlig inntekt. Hvis du fler behov for vise seg med trivial lur, for eksempel en telefon, ved installere en sak som bare kuttes canada goose billig ut slik at andre kan se at du har en iPhone, g for det, men vr oppmerksom p at canada goose norge nettbutikk folk tror det er sirkel af. canada goose jakke

Arc arsenal3 pointssubmitted 22 dager siden

canada goose dame Den 14 r gamle samtykke er bare mellom andre 14 eller 15 ringer. Dette gir mening for meg, selv om jeg personlig tror at foreldrene skal ha det endelige si om de er OK med det eller ikke. Jeg hadde canada goose jakke oslo sex med kjresten min da vi var 15. Ser tilbake var det ganske dumt, men det var ikke unaturlig. Voksne som har sex med 14/15 ringer er ulovlig i de fleste land. P den tiden bruker det et barn. Jeg tror at mange av disse lovene trolig har gjre med kultur, Amerika har mer en puritansk fortid enn Tyskland. Men det viktigste jeg ville ppeke er at selv de landene med 14 er samtykke til vre enige om at det er med andre i samme alder. Sikker 14 r kan vre seksuelt moden, men de er definitivt ikke mentalt modne, og jeg tror ikke at noen kan argumentere for det. canada goose dame

canada goose victoria parka SwagYoloJesus2 poengtert for 22 dager siden canada goose victoria parka

canada goose victoria Her i Ungarn kan en canada-goose-jakker 50-rig mann vre med en 14-rig jente og loven vant ikke et ye. 14 Her er som 18 i USA, er det ingen vre aldersgrense canada goose importr norge for deres partner. Merkelig som fete, jeg vet canada goose norge forhandler det. en 14 r gammel som ikke er mentalt moden til ha virkelig konsensuell sex (som vi alle fler ‘for vre tilfelle), hvordan kommer det canada goose jakke til vre lovlig alder i canada goose dunjakke mange land? Er lovgiverne i disse landene bare retarderte? Og vi er ikke i Afrika i noen regnskogsstamme, tenk deg, vi er et EU-land, og det er fortsatt jvla 14 her. canada goose victoria

Se, jeg tror ogs det canada goose norge er for lavt. Jeg tror ogs at en voksen som nsker knulle en 14 yo, er en borderline-pedo. Men du tror ogs at folk ville ha funnet ut standardiseringen av den lovlige alderen n hvis den ‘Det er s greit. Barn har ikke forskjellig niv av modenhet, avhengig av hvilket land de er canada goose outlet fdt i, s hvorfor den massive jvla forskjellen i lovlig alder? Vi er alle utviklede nasjoner med de samme grunnleggende verdisystemene, hvorfor er er det s stor forskjell fortsatt? Jeg tror at dette gapet tyder p at det er noe vi ikke tar i betraktning her, og jeg er bare super nysgjerrig p hva det kan vre.

canada goose salg Arc arsenal3 pointssubmitted 22 dager siden canada goose salg

canada goose jakke dame Ja, jeg kan gi et definitivt svar, men som jeg sa tidligere er det sannsynligvis kulturelt. Ogs jeg tror at alder av samtykke for USA regnes som 16, selv om det er andre mer spesifikke regler, og alt varierer fra stat. Jeg tror at mange steder som Ungarn sannsynligvis baserer lovene strengt utenfor kjnn og ikke mentalt. Jeg tror ogs at psykologi og vitenskapen bak mling av mental modenhet er mye nyere enn med seksuell modenhet. canada goose jakke dame

canada goose trillium Personlig, selv da jeg var canada goose i norge 17 eller 18, virket 14 og 15 ringer verdener i form av modenhet og personlighet. Jeg er n, og det er vanskelig vre i et rom fullt av 14 ringer, og si om forholdet med dem. Jeg kan bare forestille meg det er ikke noe mentalt problem som skjer med en voksen voksen som har sex med noen s ung. canada goose outlet norge canada goose trillium

canada goose SwagYoloJesus1 pointsubmitted 3 mneder siden canada goose

Jeg vet ikke om kulturen som omgir dette i USA, men skuffer p McD’s hvor jeg bor er noe du m bringe tilbake til et samlingsomrde etter at du har fullfrt mltidet. Selvflgelig kan du la dem st p din bord, men det anses vre ubetydelig, da du enten gir ansatte ekstra arbeid eller folk sitter ned ved bordet ditt etter at du har forlatt, m hndtere skuffen din der.

canada goose jakke herre sprre noen eksplisitt om de returnerer brettet nr de spiser det (eller hvorvidt de ville hvis de gjorde det) viser om de er hensynsfullt mot andre mennesker, og er lik av se p hvordan de behandler servitren, som, som canada goose salg vi alle vet, er en god indikasjon p karakter, alt dette uten faktisk g ut for spise. canada goose jakke herre

RoboJesus4President6 pointsubmitted 4 mneder siden

canada goose jakker herre Ekte. Men i disse tider foretok mange folk 3 1 for andre runde. Gikk ikke for 4 1 eller 4 4 til senere i spillet. canada goose jakker herre

canada goose herre Tilbake i middelskolen for meg, det er hvordan vi kalte vpen. Ikke ved navn, men ved standardnkkel binder. Ogs ingen som kjpte blinker eller ryker fordi det sluttet datamaskinen din som gal, med mindre du var p en Pentium 4. canada goose herre

canada goose norge Jesus de timene vi brukte p internettkafeer som spilte CS 1.6 p de_aztec, de_dust og de_dust2. Mest moro var aztec noen runder i med AWPs lined p broen og dren som frte til et omrde. Goddamn killbox hvis du var en T som prvde g gjennom det. Garantert noen skulle ta hodet av canada goose norge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *